jueves, 31 de mayo de 2007

Blogs, marketing i molt més...

Acutalment el blogs, no tan sols serveixen per penjar coses a titol personal, sino que moltes empreses ja disposen del seu blog, per tal de 'anunciar les novetats en ell o coses que tenen relació amb l'empresa.


No tan sols això, sino que els blogs aporten moltes més coses a les empreses, és a dir a, a través d'ells poden fer estudis de màrketing. Que vol dir això: a molts blogs la gent expressa l'opinió d'un producte determinat d'una certa empresa i si aquest producte no agrada l'empresa descobreix el motiu de perquè no agrada i intenta millorar.

Aqui tenim un exemple, no es el cas de millorar un producte sino d'un servei web de l'empresa Heiniken que, no permetia l'accés a la seva web amb firefox i arran d'unes queixes a ara ja es pot visitar la seva web.

I es que el blogs estant esdevenint un mitjà molt eficaç per aconseguir informació tant per consumidors com per les empreses.

I es que cada dia la relació entre blogs i empreses va creixent més.

Blogs, marketing e independencia

3 comentarios:

Marieta de l'ull viu dijo...

Internet s'ha convertit en una de les eines més eficaces per anunciar un producte, empresa o marca.

Abans, un producte que no apareixia per la tv, no existia. Ara si no se'n parla a internet o no hi ha un video a youtube sobre el producte, no és re.

En menor mesura passa amb els blocs, però com una nova utilitat que ens ofereix internet, és d'esperar que les empreses i els departaments de marketing pensin en ells per anunciar-se.

Rosina Garcia

Anónimo dijo...

Avui en dia nomes de penjar un video a youtube i saber un poc quatre jugades per que es corri la veu, es sinónim d'exit, tan per productes, com fins i tot programes de tv. En el cas dels blogs, cal destacar lo barat i efectiu d'aquest mètode respecte els altres programes de mercadotecnia. Aviat totes les empreses d'un cert nivell hauran de tenir un blog penso jo i les que no el tinguin poden ser inclús vistes de mala forma per la seva poca modernitat o poca "inclicnació cap a la tecnologia".

Anónimo dijo...

Genial fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.